Mest Fors
  Björbo I Dalarna I Sweden                                              

 start

aktiviteter 

produkter

nytt

om oss

foto & film

länkar

kalender


about the company & founder

Företaget MEST FORS grundades våren 2004. Vår vision är att dela med sig av glädjen, kunskaper och erfarenheter som erhållits genom paddlingen. Många  år (1989-2009) med träning, tävling och resor med och i kajak. Mest Fors vill att alla ska ha kul och samtidigt vara utvecklande. Gästerna och instruktörerna får en möjlighet att själva utvecklas. Alla bidrar till en lyckad dag på vattnet! 


               
foto: Fredrik Sträng
 
Malin Bergman, en glad dalkulla uppvuxen vid & i Västerdalälven, i byn Björbo. Provade forspaddling hösten 1989 och en dess har paddlat & tävlat i kanotslalom, freestyle, störtlopp, kajakcross, extrem tävlingar. 2009 är det mest fripaddling som drar mest. Resorna har tagit mig till de skandinaviska länderna, Tjeckien, Slovakien,Slovenien, Italien, Frankrike, Tyskland, Nepal, Chile, Australien. Trivs som bäst i Dalarna, Härjedalen eller Norrland. Under vintern blir det mest skidåkning. Bor på en släktgård 5 min promenad från Fänforsen tillsammans med Joni Lidberg och hundar.

Bakgrund: Kanotgymnasiet i Nyköping, Studerat Byggingenjör på Högskolan Dalarna, KRT + SRT, tävlar för Floda Forsfarare, arrangerat forsläger för ungdomar & tjejer under flera år. Varit landslagsmedlem i slalom och freestyle. Deltagit i EM, VM, NM guld i slalom och har ett antal SM medaljer i slalom, störtlopp & freestyle. Pallplatser på kajakcross och extrem utför.
© MEST FORS & Malin Bergman

Järnvägsstation 1   SE-780 45 Björbo   tel + xxx   fax + 46 (0)241 23 139   we@mestfors.se 
Innehar F-skattsedel  BG: 5729-6543